Srijeda, 06 Prosinac 2017 10:13

Nastavlja se Advent u Belišću

 

 

U sklopu Adventa u Belišću, u ponedjeljak (4. prosinca) je u Kazališnoj kavani otvorena izložba fotografija “Belišće – nekada i danas” u organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg, Muzeja Belišće, Udruge za kulturu i umjetnost ZUM i Odjela za kulturologiju Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. O izložbi, ali i ideji predstavljanja Belišća nekada i danas, govorili su Silvija Kifer, ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg, Tomislav Kuna, voditelj Muzeja Belišće te Dubravko Maričić iz udruge ZUM, koji je, uz Vladu Junga zaslužan za novonastale fotografije Belišća, dok je za glazbeni ugođaj bio zadužen Marko Glavica. Izložba će biti otvorena tijekom prosinca za sve posjetitelje Centra za kulturu Sigmund Romberg i Kazališne kavane.

Program u sklopu adventa u Belišću se nastavlja se danas, 6. prosinca, i to u 15:30 sati, kada će na belišćanskom trgu nastupiti Društvo Naša djeca grada Belišća, zatim u 16 sati počinje prigodni program koji će izvesti polaznici Dječjeg vrtića Maslačak, a u 16:30 minuta se očekuje dolazak svetog Nikole uz zaprege Konjogojske udruge Valpovštine.


Advent u Belišću će, uz raznolike programe trajati sve do 31. prosnca, kada će Belišćani i njihovi gosti zajedničkom proslavom ući u novu godinu.

 

FOTO: Tin Lacković

 

Pročitano 571 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Prosinac 2017 10:23

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo