Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017 13:02

Božićnica za 975 nezaposlenih

 

 

Prigodom blagdana Božića, nezaposlenima s prebivalištem na području grada Belišća i prigradskih naselja, Grad Belišće i ove godine dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć – božićnicu u iznosu od 150 kuna. Podjela božićnice je započela danas.

Gradonačelnik Belišća Dinko Burić je, u izjavi za medije, rekao kako je u gradskom proračunu osigurano oko 300.000 kuna za uskrsnice koje se dodjeljuju umirovljenicima te za božićnice koje su namijenjene nezaposlenima.

-Uoči Uskrsa podijelili smo 991 uskrsnicu našim umirovljenicima, a božićnica je osigurana za 975 nezaposlenih. Vjerujem da bi najveći poklon i božićnica njima bio posao i da je to ono što očekuju i što si priželjkuju, poručio je gradonačelnik, dodavši kako, dok do toga ne dođe, želja Grada Belišća je da im u ovom blagdanskom vremenu barem na ovaj mali, simboličan način pomognu.

Nezaposleni stanovni s područja Belišća svoje božićnice mogu podići do 8. prosinca, od 10 do 14 sati u belišćanskoj gradskoj upravi. Nezaposlani stanovnici prigradskih naselja koji nisu danas podigli božićnicu u svojim mjestima, mogu to učiniti do 22. prosinca, u Gradskoj upravi grada Belišća, u sobi broj 6.

 

FOTO: Zaim Saljiji

 

Pročitano 1096 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017 13:06

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo