Subota, 12 Kolovoz 2017 11:38

Održan 5. Vaterpolo u žitu

 

Jučer su u kasnijim poslijepodnevnim satima na belišćanskom bazenu održani razni sportski i kulturni događaji od kojih treba izdvojiti jubilarni 5. „Vaterpolo u žitu“, koji je održan u sklopu manifestacije Mali grad, veliki ljetni doživljaj - Belišće 2017.

Prvo je u organizaciji OK Valpovka održan mješoviti amaterski turnir 2 na 2 u odbojci na pijesku u kojem je sudjelovalo 13 ekipa. Prvo mjesto su osvojili Doris Krivić i Josip Vojak, a drugi su bili Nikola Petrnek i Mislav Matišić. U 18 sati je počela vaterpolo utakmica Ljetnog kupa 1B lige Hrvatske između VK Osijeka i VK Siscia iz Siska, u kojoj su Osječani bili bolji, dok je nakon te utakmice započeo jubilarni peti amaterski vaterpolo turnir „Vaterpolo u žitu“. I tu je, kao i u odbojci na pijesku, sudjelovalo 13 ekipa, od kojih je najbolja bila ekipa Sense caffe bara Đakovo, drugi su bili vaterpolisti Karašicke Republike, a treća ekipa Oštri gang Belišće.

Tijekom cijelog popodneva igrači i posjetitelji zabavljali su se uz Reunited, greenRoom i KaraDzeje te uz bogatu ponudu jela i pića restorana Gutmann. Zabavi na belišćanskom bazenu pridonijeli su i članovi Kluba mladih Garaža, uz koje su zainteresirani mogli naučiti žonglirati, a veliko zanimanje je izazvao i Streličarski klub Knez Domagoj iz Donjeg Miholjca.

 

FOTO: Tin Lacković, Zaim Saljiji

 

Pročitano 1272 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 12 Kolovoz 2017 11:48

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo