Četvrtak, 10 Kolovoz 2017 11:14

Vaterpolo u žitu na belišćanskom bazenu

 

 

 

Na Bazenu Belišće sutra (petak, 11. kolovoza) se održava vaterpolo i odbojkaški turnir uz glazbenu podršku Reunited i greenRoom festivala.

U petak popodne na Bazenu Belišće održat će se razni sportski i kulturni događaji od kojih treba izdvojiti jubilarni 5. „Vaterpolo u žitu“, koji se održava u sklopu manifestacije Mali grad, veliki ljetni doživljaj - Belišće 2017. U 15 sati u organizaciji OK Valpovke održat će se mješoviti amaterski turnir 2 na 2 u odbojci na pijesku. U 18 sati odigrat će se vaterpolo utakmica Ljetnog kupa 1B lige Hrvatske između VK Osijeka i VK Siscia iz Siska nakon kojeg počinje jubilarni peti amaterski vaterpolo turnir „Vaterpolo u žitu“. Igra se 2*4 minute na skraćenom terenu.

Pet godina je prošlo od kada je skupina mladih studenata iz Belišća odlučila pokrenuti turnir u vaterpolu, premda u životu nisu imali vaterpolo loptu u rukama. Danas pod organizacijskom kapom Karašicke Republike i uz podršku Hrvatskog vaterpolskog saveza, Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća, Bazena Belišće, Savjeta mladih grada Belišća i Gutmanna Belišće, zanimljiv su kotačić Grada Belišća kao Europskog grada sporta.

Tijekom cijelog sportskog popodneva igrače i posjetitelje zabavljati će Reunited, greenRoom i KaraDzeji uz bogatu ponudu jela i pića restorana Gutmann. Posjetitelji će moći žonglirati uz KM Garaža, ali i okušati se u gađanju lukom i strijelom. Također stručni žiri će spontanim probiranjem odabarti Najbolji biceps i list bazena u Belišću. Službeni after održat će se u Gradskoj Kavani Katančić Valpovo uz nezaobilazni KaraKokTel party.

 

 

Pročitano 893 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 10 Kolovoz 2017 18:00

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo