Nedjelja, 30 Srpanj 2017 18:55

Fitness centar Olimp otvorio vrata

 

 

U Belišću, Europskom gradu sporta u 2017. godini, u subotu je na Trgu Ante Starčevića 21, s radom započeo novi Fitness centar Olimp, kojemu je vlasnik Belišćanin Dejan Bogdanović. U tijeku su Dani otvorenih vrata, koji su započeli jučer, a traju danas do 21 sat te sutra (ponedjeljak) od 15 do 21 sat. Među prvima je Fitness centar Olimp došla posjetiti zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković, koja je cijeloj ekipi poželjela puno uspjeha u radu:

-Europski smo grad sporta u 2017., Europska regija sporta za 2018. godinu i red je bio da naš grad dobije ovako nešto. Svaka pohvala vlasniku na ovom modernom i stručno uređeno prostoru u kojem će, sigurna sam, svoje mjesto pronaći mnogi sportaši i rekreativci, ali i svi oni kojima je potrebna pomoć u smislu fizikalne terapije, rekla je zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, te uputila poziv svima, ne samo Belišćanima, nego i cijeloj okolici da dođu i vide pogodnosti koje nudi Fitness centar Olimp, a kakav smo do sada mogli vidjeti možda jedino na filmu.

A evo što vlasnik, Dejan Bogdanović, što se sve može pronaći u Fitness centru Olimp:

-Nudimo fizikalnu terapiju i rehabilitaciju te vježbanje u fitness centru. Što se tiče fizikalne terapije i rehabilitacije, oni koji imaju poteškoća odnosno koji su bolesni, tu će moći dobiti savjete i ciljane terapije, a za one koji su zdravi i takvi žele i ostati, tu su preventivni tretmani. U fitness centru, koji je opremljen spravama svjetski poznatih brendova, poput Precora, Nautilusa, Life fitnessa i Techno gyma, postoji mogućnost rada s osobnim trenerom, koji će savjetovati i pokazivati kako pravilno izvoditi vježbe, kaže Dejan, dodajući da u Olimp mogu doći svi – i mladi i stari, i sportaši i rekreativci i svi oni koji žele nešto učiniti za svoje zdravlje. Napominje da je za maloljetnike potrebno odobrenje roditelja.

Dakle, još danas do 21 sat sat te sutra od 15 do 21 sat, dođite na Dane otvorenih vrata, a s početkom novog mjeseca, Fitness centar Olimp počinje s redovnim radom.

 

FOTO: Zaim Saljiji

 

Pročitano 3402 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 31 Srpanj 2017 10:24

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo