Nedjelja, 30 Srpanj 2017 18:00

Diplome za 60 novih plivača

 

U subotu u prijepodnevnim satima je 60 mališana i službeno postalo plivačima – nakon završnog ocjenjivanja polaznika II. i III. grupe Škole plivanja, novim plivačima su uručene diplome, koje su im dodijelili savjetnica za odnose s javnošću Grada Belišća Ana Pavlović Martinović te predsjednik i tajnik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar i Josip Mađarić.

Instruktori plivanja ove su godine Slavko Golik, Vladimir Lakat i Ivan Orešković. Ovo je peta sezona škole plivanja koju financira Grad Belišće kako bi sva djeca s područja grada Belišća mogla besplatno naučiti plivati i družiti se na bazenu, dok polaznici s područja grada Valpova participiraju s 50 kuna, a ZŠU grada Valpova pokriva razliku. Za sve ostale polaznike cijena škole plivanja je 200 kuna, a tečaj traje 10 dana po 2 sata. Potrebno je naglasiti, kako su se polaznicima s belišćanskog i valpovačkog područja pridružila i djeca s područja grada Donjeg Miholjca.

Tijekom kolovoza će još 50-ak mališana proći kroz Školu plivanja, čime će se postići i rekordan broj polaznika u jednoj sezoni – očekuje se da bi konačan broj novih plivača do kraja ovog ljeta trebao biti 145.

Pročitano 802 puta

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo