Utorak, 14 Veljača 2017 19:55

Valentinovo za zlatne i dijamantne parove

 

Valentinovo se odavno obilježava kao dan kada posebnu pažnju poklanjamo svojim voljenima, kada se na poseban način iskazuje ljubav. Ljubav nas nosi na svojim krilima kroz sve ljepote zajedničkog života, a doživjeti pedeset, šezdeset i više godina zajedničkog bračnog života prigoda je koja razveseljava slavljenike, ali i sve one koji svjedoče tom događaju. Želeći i sami dati svoj doprinos obilježavanju ovih iznimnih obljetnica koje rijetki imaju privilegij doživjeti, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća i ove su godine povodom Valentinova organizirali proslavu na kojoj su željeli sa slavljenicima podijeliti radost i sreću zajedničkog bračnog života i prigodno ih darivati.

Tako je bilo i danas, kada je u dvorani Kristal u Belišću obilježeno Valentinovo i to svečanom večerom za bračne parove iz Belišća i prigradskih naselja koji ove godine slave zlatni ili dijamantni pir.

Zlatni pir, odnosno 50 godina bračnog života, proslavilo je osam parova (Jelka i Franjo Andrašić, Marica i Slavko Svibovec, Nada i Muhidin Cipurković, Terezija i Ivo Pavošević, Ana i Franjo Schneider, Marija i Ivan Ivoš, Štefica i Josip Šagi te Barbara i Stjepan Živić), šestero supružnika je obilježlio 55 godina zajedničkog života (Nada i Mato Partić, Marica i Mijo Varga, Ana i Stojan Stojaković, Anica i Marin Mijatović, Lucija i Josip Gregić te Slavica i Ivica Perak), dok su tri para (Marija i Milan Jelkić, Jaga i Stjepan Varžić te Julka i Mijo Petrović) proslavila čak 60 godina bračnog života.

Gradonačelnik Belišća Dinko Burić i njegovi zamjenici Ljerka Vučković i Domagoj Varžić bili su domaćini ove proslave, a za uzvanike su pripremili i prigodne darove, plasna iznenađenja za koje su bile zadužene Babe bez kočnica i večer ispunjenu glazbom Čuvara noći.

 

Pročitano 2083 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Veljača 2017 09:10

Video sadržaj

facebook logo

youtubelogo